Henkilökunta

 

 

 

Jouni Selkälä

Yrittäjä, päiväkodin johtaja, varhaiskasvatuksen opettaja, Laululinnut

 

Tykkään laulaa ja idolini on Olavi Virta. Liikunta ja luonto ovat aina olleet iso osa elämääni. Pyöräilen, juoksen ja hiihdän sekä samoilen metsissä koiriemme Pörrin ja Terran kanssa. Lasten hyvinvointi on lähellä sydäntäni. Olen saanut nyt mahdollisuuden toteuttaa yhden unelmistani  - Päiväkoti Hiirilimpun yrittäjänä voin keskittyä olennaiseen ja toteuttaa varhaiskasvatusta yhdessä ammattitaitoisen henkilökunnan kanssa luomalla turvalliset ja kodinomaiset puitteet NELJÄN ÄLLÄN päiväkodissa. Olemme läsnä lapsia ja perheitä varten tässä ja nyt!

Terhi

 Varhaiskasvatuksen opettaja, varajohtaja, Taikatassut

 

Ääni kuuluu, vaikka ketään ei vielä näy.  Minut tunnistaa parhaiten kuuluvasta naurusta ja positiivisesta asenteesta. Minulla on sekä liikunnanohjaajan (AMK) että sosionomin (AMK) tutkinnot. Sosionomin opinnoissa suuntauduin varhaiskasvatukseen, koska halusin lastentarhanopettajan pätevyyden. Lisäksi luin kaikki lastensuojeluopinnot. Kasvatusideologiani perustuu lempeään jämäkkyyteen. Lapsille haluan olla läsnä aidosti, ilman kiirettä. Työpaikan ulkopuolella minut löytää useimmiten urheilemasta. Harrastan aktiivisesti hiihtoa, juoksua, suunnistusta, maastopyöräilyä, seikkailu-urheilua ja frisbeegolfia. Tykkään myös laulaa! Aikuinenkin on terve kun se kujeilee ja leikkii!

Riikka

Varhaiskasvatuksen opettaja, Laululinnut

 

Luonto, retkeily ja liikunta on lähellä sydäntäni. Harrastuksiini kuuluu esimerkiksi melonta, laskettelu ja kuntosalilla treenaaminen. Vastapainoksi nautin hyvästä ruoasta ja kirjojen lukemisesta tai vaikkapa elokuvissa käymisestä. Mielestäni lasten kanssa työskentelyssä tärkeää on lempeä ja rauhallinen läsnäolo, leikin ja oppimisen riemua unohtamatta. Haluan luoda omalla positiivisella asenteellani lapsille hauskan, mielenkiintoisen ja turvallisen paikan kasvaa. Opiskelen tällä hetkellä sosionomiksi,  ja minulla on kymmenen vuoden kokemus erityislasten parissa.

Mona

Varhaiskasvatuksen opettaja, Tomutossut

 

Olen iloinen ja luova, melko pärisevä lastentarhanopettaja Rovaniemeltä. Valmistuin kasvatustieteen maisteriksi vuonna 2016 pääaineena mediakasvatus. Opiskeluideni ohella työskentelin 0-6 -vuotiaiden lasten parissa perhetyöntekijänä. Valmistumisen jälkeen työskentelin puolestaan kaksi kautta 0-3-vuotiaiden päiväkotiryhmässä. Lasten kanssa työskennellessä pidän tärkeänä sitä, että aikuinen on läsnä lapsille, kuuntelee heitä ja pitää yllä mukavaa, turvallista kasvuympäristöä. Minulla on monta hyvää syytä tykätä tästä työstä, mutta tärkein niistä on ihanat, innokkaat ja hetkessä elävät lapset! Vapaa-ajallani touhuan paljon koirien kanssa ja harrastan kilpatason agilityä. Tästä aktiivisesta elämäntyylistäni haluan ammentaa liikkumisen iloa myös Hiirilimpun lapsille

 

Keijo "Keke"

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Taikatassut

 

Olen valmistunut lähihoitajaksi vuonna 2012. Suuntauduin lasten ja nuorten hoitoon ja kasvatukseen. Olen toiminut lastenhoitajana vuodesta 2014. Kalastus ja muutenkin luonnossa kulkeminen ovat minulle tärkeitä harrastuksia. Harrastan myös valokuvaamista, lähinnä luontokuvat amatööripohjalta. Harrastan myös frisbeegolfia, jossa mielestäni parasta on se, että pääsen keskelle luontoa pelin tiimellyksessä.

Roosa

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Taikatassut

 

Lukion jälkeen lähdin opiskelemaan lähihoitajaksi, josta valmistuin osaamisalasta, lasten ja nuorten hoito ja kasvatus. Työ päiväkodissa on ollut haaveissani vuosia. Haluan lastenhoitajana olla lapsille sekä perheille läsnä ja harjoitella päivittäisiä asioita yhdessä lasten tukena. Tavoitteenani on lasten hyvinvointi, yksilölliset tarpeet huomioiden. Minulla on lapsille aina syli avoinna. Luonteeltani olen tunnollinen, huumorintajuinen, rauhallinen ja positiivinen. Vapaa-ajalla tykkään ulkoilla, retkeillä, matkustaa, kuunnella musiikkia sekä viettää aikaa läheisten ihmisten kanssa.

 

Satu

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Laululinnut

 

Olen valmistunut lähihoitajaksi lasten ja nuorten hoidon ja kasvatuksen koulutusohjelmasta. Vapaa-ajalla tykkään leipoa, lukea ja pyöräillä. Lasten kanssa työskennellessä pidän tärkeänä aitoa läsnäoloa, kiireettömyyttä sekä sitä, että lapsilla on mielekästä tekemistä hoitopäivän aikana.

 

Minna

Varhaiskasvatuksen lastenhoitaja, Tomutossut

 

Lastenhoitajana haluan luoda pienille turvallisen hoitopäivän olemalla läsnä. Syliini mahtuu aina käpertymään! Olen työskennellyt aikaisemmin erityislasten ryhmissä, vuoropäiväkodissa sekä perhetyössä. Harrastan vanhojen tavaroiden keräilyä ja entisöintiä sekä käsitöitä ja valokuvausta. Vapaa-ajallani vietän paljon aikaa lapsenlapseni kanssa ja ulkoilen lähiluonnossa lapinkoira "Moskun" kanssa.

Sami

Päiväkotiapulainen, IT-tukihenkilö

 

Aloitin päiväkotityöt ensimmäistä kertaa tammikuussa 2015 Saarenhelmen päiväkodissa tehden päiväkotiapulaisen ja lastenhoitajan sijaisuuksia. Pidän todella tärkeänä luontokasvatusta ja olenkin innokas metsäretkien ystävä. Työssä parasta on ehdottomasti se, kun saa olla ja touhuta lasten kanssa, sekä nähdä heidän kasvavan ja kehittyvän. Vapaa-ajalla harrastan metsästystä, pyöräilyä ja kalastusta. Luonto onkin lähellä sydäntäni.

Taru

Päiväkotiapulainen, varhaiskasvatuksen lastenhoitajan sijainen

 

Työskentelen ihmisten parissa lastenhoitajana ja päiväkotiapulaisena, henkilökohtaisena avustajana sekä parturi-kampaajana. Parasta tässä työssä on olla lapsiryhmässä töissä. Olen aidosti kiinnostunut lapsien hyvinvointiin ja heidän kanssa tekemään pidemmän aikaa töitä. Lapsien kanssa on parasta hassutella ja heittäytyä leikkeihin mukaan. Jokainen lapsi, joka tarvitsee aikuisen syliä on tervetullut luokseni. Läheisyys on tapa osoittaa aitoa hyväksyntää ja lohduntaa. Vapaa-ajallani ulkoilen rakkaan koirani Daisyn kanssa ja siivoilen/sisustan kotia. Tykkään olla liikkeellä, sohvalla löhöäminen ei ole minun juttu.